ŠOLA ROLANJA NOVA GORICA
PRIJAVA NA ŠOLO ROLANJA

Rolanje predstavlja zanimiv način rekreacije, pozitivno preživljanje prostega časa v naravi ter aktivno druženje in zabavo s sovrstniki ali družino. V lepih dneh se po cestah, ulicah in parkih rola vse več ljudi različnih starosti in spola. Tako je rolanje postalo zelo priljubljeno, zabaven in uporaben šport. Znanje rolanja je dandanes skorajda nujno. Vabimo vas, da se nam pridružite vsi, ki se želite sproščeno preizkusiti v začetniških in nadaljevalnih ter izpopolnjevalnih elementih rolanja.

Zanesljivo in varno!

Poudarek je zanesljivo in varno rolati, osvajati nova rolerska znanja in spoznavati pravila varnega rolanja. Vadili bomo izogibati se oviram oz. med njimi uspešno vijugati, pravilno padati in aktivno zavirati.

Šolo rolanja vodijo izkušeni učitelji rolanja, ki z modernim in inovativnim pristopom popeljejo skozi program, tako začetnike kot tudi bolj izkušene.
Namen je predstaviti in prikazati začetniške in nadaljevalne elemente rolanja, ter različne elementarne igre in druge gibalne naloge, s katerimi postane učenje rolanja zanimiv in pozitiven način preživljanja prostega časa.

Nadeljevalno in izpopolnjevalno!

V nadaljevalni in izpopolnjevalni šoli posegamo po bolj kompleksnih storitvah in zahtevnejšimi elementih ter vragolijah na rolerjih.

OBVEZNA OPREMA ZA ROLANJE OTROK

K opremi za rolanje spadajo pravilno opremljeni in udobni rolerji (obvezna zavora, katere obraba ni pod mejno vrednostjo), ter nujna zaščitna oprema; ščitniki za kolena, komolce in zapestja ter čelada, brez katere začetniki in otroci ne smejo stopiti na drsečo podlago. Pri gibalni aktivnosti priporočamo tudi plastenko z pijačo.

ŠOLA ROLANJA NOVA GORICA
JUNIOR CLUB ŠPORT & REKREACIJA Vojko Flajs s.p. Vse pravice pridržane © JUNIOR CLUB SPORTS | Pravno obvestilo
Web Design: T&M, Avtorske pravice ilustracij: www.pika.it by Tomaz