Športna šola za male in velike športnike

Dobrodošli v čudovitem športnem svetu , kjer se trudimo našim mladim športnikom ponuditi najkvalitetnejše športne storitve. Brez zadržkov lahko trdimo, da je naš športni program kakovosten.

ŠPORTNA ŠOLA NOVA GORICA je namenjen predšolskim otrokom od 4. leta naprej,
pa šolarjem. Skozi pestro in zanimivo vsebino bodo otroci nedvomno uživali in se zabavali, saj zajema vse pozitivne lastnosti, ki jih šport lahko ponudi. Malim in velikim športnikom zagotavljamo kvalitetno in široko paleto gibalnih izkušenj in motoričnih znanj pomembnih za celovit in učinkovit razvoj ter izjemno gibalno inteligenco.

ŠPORTNA ŠOLA NOVA GORICA Bogatimo bazo športnega znanja in povečujemo motorične sposobnosti. Zagotavljamo kvalitetno telesno aktivnost in široko športno izobrazbo. Široko gibalno znanje je nujno in zagotovo zadetek v polno in prvi pogoj za uspešnost v kateremkoli športu.

Šport je pri nas doživetje in sodobni moderni trendi programa so odlična garancija in zagotovljen končni uspeh.

Odvečno energijo pretvorimo v nekaj lepega in koristnega. Šport in rekreacija sodobni družbi vedno več pomenita za vašega otroka združuje oboje! Neskončna lepota športne rekreacije je, da smo znotraj nje vsi uspešni. Z vidika zdravja pa najboljša naložba in varno ukvarjanje s športom.

Pripravljeni na nove SUPER uspehe!


JUNIOR CLUB ŠPORT & REKREACIJA Vojko Flajs s.p. Vse pravice pridržane © JUNIOR CLUB SPORTS
Web Design: T&M, Avtorske pravice ilustracij: www.pika.it by Tomaz