POLETNA ŠOLA PLAVANJA

Poletje mi smo pripravljeni. Vroči poletni trenutki so tu. Da boste poletno vročino preživeli čim bolj osvežujoče, vas v čudovitem športnem svetu Junior Club že čaka zanesljivo dobra poletna šola plavanja.

PRIJAVA NA POLETNO ŠOLO PLAVANJA

Sodobni moderni trendi naše šole plavanja hitreje, neposredno in učinkovito vsem zagotovijo napredek in nova plavalna znanja. Zagotovo je optimalen in zabavnejši način učenja v skupinski dinamiki, odlični družbi sovrstnikov, prijateljev, sošolcev pod strokovnim nadzorom TOP učiteljev in animatorjev plavanja Junior Club.

Program ponuja najvišji standard. V vsaki skupini začetnega programa MALI PLAVALEC naučimo se plavati sta dva učitelja, kar zagotavlja varnost in kvaliteto. Sodobni napredni NOVI pristopi učenja plavanja z uporabo atraktivnih ultimativnih učnih pripomočkov SWIM FIN, so odlična garancija za najboljši izkoristek in zagotovljen končni uspeh. V začetno učenje plavanja se vključijo otroci sistemskih stopenj znanja naučimo se plavati Želvice ter Bronasti, Srebrni, Zlati MORSKI KONJIČEK in DELFINČEK.
V plavalni šoli vas ne bomo učili le plavanja, temveč tudi pravilnega in predvsem varnega ravnanja pri aktivnostih v vodi in ob njej. Za vas bomo z veseljem skrbeli le najboljši in pravilno usposobljeni učitelji plavanja. V ospredje postavljamo pravilne plavalne osnove ter zadovoljstvo naših malih plavalcev.

Nadaljevalni program VELIKI PLAVALEC varen plavalec izboljša plavalno kondicijo, nadgradi tehnično znanje v nadaljevalni tehniki plavanja (prsno, hrbtno, kravl, delfin), skoke v vodo, podvodno plavanje in prosto potapljanje z osnovami reševanja. V nadaljevalno učenje plavanja se vključijo plavalci, ki so osvojili stopnjo Bronasti delfin, za dosego nadaljnjih sistemskih stopenj znanja Srebrni, Zlati DELFIN ter Bronasti, Srebrni, Zlati MORSKI PES in MORSKI KIT reševalec.

Cilj nadaljevalnega učenja je nadgradnja znanja iz začetnega učenja v nadaljevalno raven plavalne tehnike, učinkovito, sproščeno in ekonomično plavanje, ki omogoča tudi varnost in dolgotrajnejše napore. Slednjemu lahko zadostijo le plavalne tehnike na nadaljevalni ravni.

Otroke naučimo plavati samostojno, varno, odgovorno in pravilno. Pripravljeni na poletje trdno verjamemo, da bomo izpolnili vaša pričakovanja, saj pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov!


JUNIOR CLUB ŠPORT & REKREACIJA Vojko Flajs s.p. Vse pravice pridržane © JUNIOR CLUB SPORTS | Pravno obvestilo
Web Design: T&M, Avtorske pravice ilustracij: www.pika.it by Tomaz