POLETNA ŠOLA PLAVANJA

Vroči poletni trenutki so tu, čas počitnic in brezskrbnih druženj. Da boste poletno vročino preživeli čim bolj osvežujoče, vas v čudovitem športnem svetu Junior Club že čaka zanesljivo dobra poletna šola plavanja.

PRIJAVA NA POLETNO ŠOLO PLAVANJA

Sodobni moderni trendi naše šole plavanja hitreje, neposredno in učinkovito vsem zagotovijo napredek in nova plavalna znanja. Zagotovo je optimalen in zabavnejši način učenja v skupinski dinamiki, odlični družbi sovrstnikov, prijateljev, sošolcev pod strokovnim nadzorom učiteljev in animatorjev Junior Club.

Program ponuja najvišji standard. V vsaki skupini začetnega programa MALI PLAVALEC naučimo se plavati sta dva učitelja, kar zagotavlja varnost in kvaliteto. Sodobni napredni NOVI pristopi z uporabo atraktivnih ultimativnih učnih pripomočkov SWIM FIN, so odlična garancija za najboljši izkoristek in zagotovljen končni uspeh. V ospredje postavljamo pravilne plavalne osnove ter zadovoljstvo naših malih plavalcev. Z veseljem bomo poskrbeli, da prav nikomur ne bo ničesar primanjkovalo.

Nadaljevalni program VELIKI PLAVALEC varen plavalec izboljša plavalno kondicijo, nadgradi tehnično znanje različnih plavalnih tehnik, skoke v vodo, podvodno plavanje in prosto potapljanje z osnovami reševanja za dosego nadaljnjih stopenj MORSKI PES in MORSKI KIT. Vsako tehniko plavanja izboljšamo in zagotovimo kakovost in racionalnost gibanja v vodi.

Naša odlična licencirana ekipa učiteljev in animatorjev je garancija za zagotovljen končni uspeh.

Trdno verjamemo, da bomo tudi v letošnjem poletju izpolnili vaša pričakovanja, saj pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov!


JUNIOR CLUB ŠPORT & REKREACIJA Vojko Flajs s.p. Vse pravice pridržane © JUNIOR CLUB SPORTS | Pravno obvestilo
Web Design: T&M, Avtorske pravice ilustracij: www.pika.it by Tomaz