*

ZIMSKA ŠOLA SMUČANJA

Vsak začetek sezone se veselimo novih izzivov, ki nas čakajo na snegu. In največje izzive najdemo prav pri delu z otroki.

Za vse ki si želite nekaj več, se sproščeno naužiti pravih zimskih radosti, polnih smučanja in zabave na snegu, v odlični družbi sovrstnikov, prijateljev, sošolcev. Doživeti popoln smučarski dan pomeni, da se imamo lepo. To je tisto, kar se nam resnično vtisne v spomin in bi še velikokrat ponovili.

ŠOLA SMUČANJA NOVA GORICA

Naša odlična TOP ekipa učiteljev in animatorjev se ponaša s številnimi strokovnimi licencami in najnovejšimi modernimi trendi poučevanja smučanja. V smučarski šoli vas ne bomo učili le smučanja, temveč tudi pravilnega in predvsem varnega ravnanja na smučišču. Za vas bomo skrbeli le najboljši in pravilno usposobljeni učitelji smučanja. Otroke naučimo smučati samostojno, varno, odgovorno in pravilno. Najvišji standardi zagotavljajo varnost in kakovost, v ospredje pa postavljamo zadovoljstvo naših malih in velikih smučarjev. Z veseljem se bomo potrudili, da se boste imeli lepo, da boste uživali v nepozabnem zimskem doživetju in da bomo skupaj ustvarili lepe spomine. MOJ TRENUTEK – MOJ JUNIOR CLUB

ŠOLA SMUČANJA NOVA GORICA

Z nami boste smučali med božičnimi počitnicami in med zimskimi počitnicami na Smučarskem centru Cerkno, ki je večkratni dobitnik priznanja za najboljše družinsko smučišče Slovenije.

👉 FIRST MINUTE, REZERVIRAJTE SI MESTO! Prijave sprejemamo v okviru razpoložljivih prostih mest! Mesto v programu si zagotovite s prijavo preko 🌐 spletne prijavnice ali 📞 telefonsko 041 431 454.JUNIOR CLUB ŠPORT & REKREACIJA Vojko Flajs s.p. Vse pravice pridržane © JUNIOR CLUB SPORTS
Web Design: T&M, Avtorske pravice ilustracij: www.pika.it by Tomaz