*

ZIMSKA ŠOLA SMUČANJA

Vsak začetek sezone se veselimo novih izzivov, ki nas čakajo na snegu. In največje izzive najdemo prav pri delu z otroki.

Za vse ki si želite nekaj več, se sproščeno naužiti zimskih radosti, polnih smučanja in zabave na snegu, v odlični družbi sovrstnikov, prijateljev, sošolcev. Doživeti popoln smučarski dan pomeni, da se imamo lepo. To je tisto, kar se nam resnično vtisne v spomin in bi še velikokrat ponovili.

PRIJAVA NA ZIMSKO ŠOLO SMUČANJA

Naša odlična TOP ekipa učiteljev in animatorjev se ponaša s številnimi licencami za sodobno poučevanje smučanja. Je garancija in zagotovljen končni uspeh. Poskrbimo, da je vaš učni proces pravilen, hiter in učinkovit. Vsako tehniko smučanja izboljšamo in vas naučimo novih vragolij na snegu. Najvišji standardi zagotavljajo varnost in kakovost, v ospredje pa postavljamo zadovoljstvo naših malih in velikih smučarjev. Z veseljem bomo poskrbeli, da prav nikomur ne bo prav ničesar primanjkovalo. Vodilo pri učenju nam je čim hitrejši smučarski napredek, pri tem pa nikdar ne pozabimo na varnost. V smučarski šoli vas ne bomo učili le smučanja, temveč tudi pravilnega in predvsem varnega ravnanja na smučišču.

Pridružite se nam na naših novih dogodivščinah pravih zimskih doživetij. Trdno verjamemo da bomo izpolnili vsa vaša pričakovanja.

Z nami boste smučali 3 dni med božičnimi počitnicami, 3 sobote v januarju in 3 ali 5 dni med zimskimi počitnicami, na Smučarskem centru Cerkno, ki je večkratni dobitnik priznanja za najboljše družinsko smučišče Slovenije.

POHITITE S PRIJAVAMI, NA VOLJO IMAMO OMEJENO ŠTEVILO MEST!ZA NAJMLAJŠE


JUNIOR CLUB ŠPORT & REKREACIJA Vojko Flajs s.p. Vse pravice pridržane © JUNIOR CLUB SPORTS
Web Design: T&M, Avtorske pravice ilustracij: www.pika.it by Tomaz